Spirende forårsglæde

Efter et par kolde og mørke vintermåneder begynder foråret nu heldigvis at kigge frem. Dagene bliver længere, og det bliver lysere udenfor. Med smukke forårsblomster kan du også sprede farve, liv og lys indenfor og få forårsglæden til at spire i hjemmet. 

Lige nu har vi et stort udvalg af smukke forårsblomster på vores webshop, der kan hjælpe dig til at sætte gang i forårsstemningen og følelsen af varmere tider. Blomsterne kan både bruges enkeltvis eller til smukke, kreative forårsdekorationer. 

 

Skab forårsstemning i hjemmet

Når græsset begynder at gro, blomsterne springer ud, og verden igen bliver grøn, er det tid til at tyvstarte sommeren. En god måde at gøre dette på er ved at fylde dit hjem med flotte forårsblomster fra Queen® Flowers, så du kommer i den helt rigtige forårsstemning. Blomster er med til at give de hjemlige rammer et frisk forårspust - også selvom forårsvejret måske lader vente på sig. Så i stedet for at sukke over en grå regnvejrsdag i april, kan du med smukke forårsdekorationer og forårsbuketter komme i et skønt forårshumør.

Vores smukke kalanchoe blomster kommer i et væld af fine forårsfarver såsom hvid, lyserød og gul, hvilket gør dem perfekt til årstiden. De mange forskellige størrelser og varianter gør, at de passer til alle hjemmets rum og overflader. Stil vores mini potteplanter i fin keramik i vindueskarmen eller på bogreolen, mens du kan placere en af vores smukke forårsbuketter på spisebordet. Du kan også lave en sprudlende og fyldig forårsdekoration med blomster ved at samle flere af vores potteplanter i en skål. Placér den lille frodige oase i din entre eller på badeværelset for at give disse rum et dejligt forårsstrejf. Vores blomster tåler netop at blive placeret overalt i hjemmet, og der vil de blomstre i ugevis. Det er lige til at komme i forårshumør af!

Buketter i smukke forårsfarver

Foråret er lig med fornyelse! Giv dit hjem nyt liv, og spred en god portion hverdagsglæde med en flot forårsbuket, der vil skabe fine forårsfornemmelser derhjemme. Lige nu har vi et stort udvalg af smukke, farverige buketter til årstiden, som emmer af forår.

Foruden Queen® Flowers blomsternes smukke ydre er deres unikke egenskab deres lange holdbarhed. Vores buketter holder i mindst 3 uger og ofte meget længere end det. De skal hverken have skiftet vand eller passes.

Når du bestiller en forårsbuket på vores webshop, bliver den leveret i en bæredygtig FSC-kasse direkte hjem til døren. 

Lav smukke blomsterdekorationer til forårets fester

Foråret spirer, og det samme gør lysten til at samles til forårets mange festligheder. I kalenderen står både de mange påskefrokoster og konfirmationsfester markeret, hvor smukke blomster altid er med til at skabe de helt perfekte rammer. 

Find inspiration til, hvordan du dækker et flot påskebord med vores mini potteplanter og håndmalede, pastelfarvede æg, eller hvordan du laver personlige bordkort og servietpynt til konfirmandens mange gæster. Vi giver dig også en udførlig DIY guide til, hvordan du nemt kan lave en fortryllende blomsterkrans til begge anledninger eller enhver anden hyggelig forårsfest, der mangler prikken over i’et.

Queen® sukkulenter til forårsmånederne

Er du ikke så meget til blomster, men stadig elsker planter? Så har vi også et skønt sortiment af sukkulenter i de smukkeste grønne nuancer, som kan sprede liv i dit forårshjem. Vi har mange forskellige og finurlige slags, der hver især bidrager med et unikt udtryk, hvad end du bruger dem enkeltvis eller sammen. Med en enkelt sukkulent i bogreolen tilføjer du kant til den samlede helhed. Du kan også lave en større udstilling af sukkulenter i vindueskarmen, hvor de særligt gør sig flot i forskellige krukker og keramik. De egner sig også perfekt til større sammenplatning, hvis du ønsker en grøn oase indenfor i forårsmånederne.

Sukkulenter er særligt flotte i skandinavisk og minimalistisk indretning, hvor de skulpturelle planter i den grad komplementerer hjemmets stilfulde og rene linjer godt. Derudover er de også den perfekte plante til dem, som ikke har alt for grønne fingre og ikke ønsker, at deres planter skal passes ofte. Vores sukkulenter er ekstra hårdføre, holder længe og skal kun vandes sparsomt.