Unik unboxing

Hos Queen® Flowers får du ikke kun smukke, langtidsholdbare buketter i fantastiske farvekombinationer. Når du bestiller en buket på vores webshop, bliver den nemlig leveret direkte til døren i vores smukke, specialdesignede FSC-kasse.

Vi ønsker at give den bedste oplevelse, og derfor har vi gjort noget ekstra ud af at skabe en unik oplevelse, når du modtager blomster fra Queen® Flowers. At sende en buket blomster til en person, du holder af, er derfor meget mere end blot en buket blomster – vores emballage er en hel gave i sig selv, og derfor perfekt at sende til fødselsdage, bryllupper, mærkedage eller fordi-du-trænger-til-blomster-dage.

Bæredygtig emballage

Brugen af emballage er et vigtigt element hos os, da den beskytter vores blomster under levering. Vi har dog valgt at gøre den bæredygtig! Derfor er vores webshopkasse lavet af FSC-papir, så du med sikkerhed ved, at det stammer fra bæredygtige og ansvarlige skovområder. Udover at give en unik unboxing-oplevelse, ønsker vi altså at passe så godt på miljøet, som vi kan.