Indendørs vinterhygge med levende lys og blomster

Årets koldeste måneder har meldt sin ankomst, og de mørke, korte dage fortsætter lidt endnu. Når du ikke har lyst til at bevæge dig ud i kulden, er det tiltrængt med et lunt og rart sted at være indendøre. Skab en hyggelig oase i dit hjem med levende lys og friske vinterblomster. Friske blomster øger dit energiniveau og tilfører ekstra hygge, der vil hjælpe dig igennem en lang vintertid. 

Sørg for at placere blomster i flere af hjemmets rum for at tilføje ekstra liv og varme til din indretning. Det vil give et strejf af forår og sommer, hvilket de fleste længtes efter, når kulden for alvor kommer og bider sig fast.

Kreativ i en kold vintertid

Den kolde vintertid kalder på ro, fordybelse og kreativitet. Det er oplagt at begrave sig i en god bog eller sætte sig ned og kreere en smuk vinterdekoration af blomster. Skal du have gæster i løbet af vintermånederne, kan du være ekstra kreativ og pynte et flot vinterbord med vores sukkulenter. 

Når du mangler smukke planter indenfor til at komplimentere vintervejret udenfor, er det kun fantasien, der sætter grænser. Gå efter den farve og blomstertype, du allerbedst kan lide. Hos Queen® Flowers finder du både fine potteplanter i forskellige størrelser, smukke vinterbuketter og skønne sukkulenter, der med sikkerhed vil passe ind i dit hjem eller til vinterens kreative sysler.