FAQ for Queen Flowers

 

Velkommen til vores FAQ! Vi har samlet en liste med ofte stillede spørgsmål omkring Queen Flowers, vores produkter, levering, betaling og abonnementsløsninger, og håber det kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse her på Queen Flowers. 

 

Generel viden:


Kan jeg bestille blomster til levering fra Queen Flowers?
Ja, vi tilbyder et praktisk online-bestillingssystem til vores farverige buketter og potteplanter, leveret direkte til din dør.

Hvilke typer produkter tilbyder Queen Flowers?
Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder buketter, bundter, potteplanter, sukkulenter og gaveartikler. Vi specialiserer sig i Kalanchoe-blomster som er kendt for deres lange holdbarhed og smukke blomster.

Hvor længe holder Queen Flowers' produkter?
Vores afskårne blomster og buketter leveres med tre ugers blomstringsgaranti, mens vores potteplanter forventes at holde mindst seks uger. I sommerperioden tilbyder vi også udendørs blomster, der forskønner din have, altan eller terrasse hele sommeren.

Hvordan skal jeg passe på Queen Flowers' produkter?
Vi giver specifikke plejeinstruktioner for hver produktkategori. Generelt kræver vores blomster og planter minimal pleje, herunder sparsom vanding. Afskårne Kalanchoes kræver ikke stilkafklipning eller udskiftning af vand. Du kan finde alle vores pasningsvejledninger her: Queen® Flowers blomsterpasning | Guide til dine kalanchoe (queenflowers.dk)


Er Queen Flowers forpligtet til bæredygtighed?
Ja, bæredygtighed er en kerneværdi hos os. Vi er stolte over at have MPS-certificeringer, herunder MPS-A, MPS-GAP og MPS-SQ, der afspejler vores engagement i miljøvenlig produktion.

 

Om bestilling, levering og betaling:


Hvad er de tilgængelige betalingsmuligheder hos Queen Flowers?
Du kan betale med kreditkort inklusive Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Maestro samt Mobilepay.

Kan jeg bestille en ordre telefonisk?
Nej, du kan ikke ringe ind og bestille din ordre. Alle ordre skal igennem vores online system og skal afgives via webshoppen.

Får jeg en bekræftelse, efter jeg har afgivet en ordre?
Ja, en ordrebekræftelse sendes via e-mail efter ordreafgivelse. Husk at tjekke dit spam filter/uønskede mails.

Hvad er leveringsdage for ordrer?
Leverancer foretages på tirsdage, onsdage, torsdage og fredage. Ordrer afgivet inden kl. 10 kan leveres den følgende hverdag.

Hvordan beregnes leveringsomkostninger, og er der undtagelser for flere adresser?
Fragtomkostningen er DKK 39,00 uanset antallet af købte varer. For leverancer til flere adresser skal ordrer afgives separat med fragtomkostninger pålagt hver.

Jeg skal sende min ordre til flere forskellige adresser, hvad skal jeg gøre?
Til leverancer til flere adresser skal ordrer afgives separat, med fragtomkostninger pålagt hver forskellige adresse.

Kan jeg ændre min adresse, når jeg har afgivet min ordre?
Desværre er det ikke muligt at ændre din adresse, når ordren er afgivet.

Jeg er ikke hjemme, når min pakke ankommer?
Hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet, vil PostNord levere din pakke til dit nærmeste PostNord-udleveringssted eller efterlade pakken på adressen.

Kan jeg afhente min ordre direkte fra virksomheden?
Ja, ordrer kan afhentes uden beregning hos os på Skanderborgvej 193, DK-8382 på hverdage mellem kl. 12 og 18.

Hvad er returpolitikken for Queen Flowers' produkter?
På grund af produktets art er der ingen ret til at returnere køb. Ordrer kan dog annulleres via e-mail op til 3 arbejdsdage før leveringsdatoen.

Hvad skal jeg gøre, hvis min ordre mangler eller er beskadiget ved levering?
Kontakt Queen Flowers' kundeservice senest den første hverdag efter levering for at håndtere eventuelle problemer med manglende eller beskadigede varer. Vi vil ofte bede om at se et billede af skaden for at vurdere den.

 

Om vores abonnementer:


Hvordan fungerer abonnementstjenesten?
Vi har to typer abonnementsmuligheder: Et Luksusbuket-abonnement og et Tøsebuket-abonnement. Du kan vælge den første leveringsdato, hyppigheden af leverancer (f.eks. hver fjerde fredag) og en valgfri slutdato.
Du finder vores abonnementer under Abonnementer. Når du har lagt dit valgte abonnement i kurven, skal du klikke af i boksen "Ordren skal leveres fast som et abonnement" - herefter skal du vælge Første Leveringsdato, hvor tit buketten skal leveres og eventuelt sætte en slutdato for abonnementet (dette er ikke et krav).

Skal jeg selv vælge buketterne i mit abonnement? 
Nej, du skal ikke selv vælge buketterne i dit abonnement. Når du vælger enten luksus- eller tøsebuketabonnementet, sammensætter vi din buket fra gang til gang, som passer til dit abonnement.

Hvad er forskellen på et Luksusbuket-abonnement og et Tøsebuket-abonnement?
Luksusbuket-abonnementet består af buketter med 12 stilke i forskellige farver. Vi matcher farverne med sæsonen.
Tøsebuket-abonnementet består af buketter med 12 stilke i pigede farver - mest rød, pink, fersken, hvid og lyserød.

Kan jeg ændre eller annullere mit abonnement?
Abonnementer kan annulleres eller ændres når som helst via kundecentret på vores hjemmeside. Annulleringer skal foretages mindst 7 dage før næste planlagte levering.

Kan jeg ændre adressen på mit abonnement?
Hvis du har brug for at ændre adressen på dit abonnement, skal du annullere dit abonnement og oprette et nyt med din nye adresse. Desværre er det ikke muligt for os manuelt at ændre din adresse.