Plejevejledning til alle dine blomster fra Queen® Flowers

Blomster fra Queen® Flowers er unikke og skiller sig ud fra mange andre blomster. Derfor giver vi dig her vejledning og gode råd til, hvordan du passer dem bedst. De særlige kendetegn ved alle vores blomster er, at de er meget nemme at have med at gøre. De kræver minimal pleje og vedligeholdelse, og du vil opleve, at de pryder dit hjem i ugevis.

Nedenfor finder du beskrivelser af vores forskellige produkter: Queen® potteplanter, Queen® Flowers Outdoor og vores enestående Queen® afskårne kalanchoe - buketter og bundter med hele 3 ugers blomstringsgaranti. Du kan også læse om vores Queen® sukkulenter og Queen® Euphorbia. Gå altid efter vores logo, når du køber kalanchoe, euphorbia og sukkulenter. Det er din garanti for den bedste holdbarhed og kvalitet.

Queen® kalanchoe

De er ikke bare smukke, klassiske og stilfulde - de er også meget nemme at passe. Vores kalanchoe potteplanter i et væld af smukke farver holder i ugevis og skal kun vandes sparsomt. Her anbefaler vi vanding én gang om ugen, og du må endelig ikke overvande dem. Let udtørring mellem vandingerne er ideelt.

I direkte sollys øges blomsternes farve i intensitet, mens bladene kan få et mere rødligt skær. En mørkere placering kan medvirke, at blomsternes farve aftager en smule.

Queen® afskårne kalanchoe

Queen® afskårne kalanchoe er på samme vis som vores potteplanter utrolig nemme blomster, hvad end du har købt en håndbundet buket eller et smukt bundt. De har en holdbarhedsgaranti på mindst 3 uger, og holder ofte meget længere end det.

Vandet i vasen forbliver klart og lugtfrit i alle ugerne. Det bør ikke skiftes, da stilkene frigiver gode næringsstoffer til vandet.

 

Queen® Flowers Outdoor

Queen® Flowers Outdoor er særlige kalanchoe sorter til udendørs brug, som gør det utroligt nemt at have et smukt og farverigt uderum hele sommeren. Disse blomster kræver minimal pleje og tåler alle variationer af det danske sommervejr - både sol, skygge, vind, regn og tørke. Queen® Flowers Outdoor kan placeres i haven, på terrassen eller altanen. De er ekstra hårdføre, hvorfor de kun skal vandes sparsomt, og let udtørring mellem vandingerne er ideelt.

Det anbefales, at blomsterne plantes tæt sammen, da de ikke breder sig. Hvis du oplever, at enkelte blomster visner på grund af sommervarmen, så nip dem ikke af - lad dem endelig sidde. Så vil du opleve, hvordan de blomstrer op igen og igen hen over sommeren. Læs mere her.

 

Queen® sukkulenter

De fleste kender os for vores buketter og potteplanter af arten kalanchoe. Kalanchoe er faktisk en blomstrende sukkulent, og derfor har det været helt naturligt for os at udvide vores sortiment med smukke sukkulenter. 

Sukkulenter fra Queen® Flowers er yderst nemme planter, der ikke kræver meget pasning og kan holde sig længe uden vand. Sukkulenterne har det bedst, hvis de får lov at tørre ud mellem hver vanding. Vi anbefaler, at du højest vander dem én gang om ugen. Ved sammenplantning skal du være opmærksom på, at sukkulenterne med tiden vokser sig større og mere fyldige.

 

Queen® Tiara EuphorbiaTM

Vores nyeste medlem i drivhuset er smukke Euphorbiaer. Med de store blomster i smukke, klare farver og fantastisk holdbarhed, kan Euphorbiaer hurtigt blive en favorit hjemme hos dig. De kan fås i sarte lyserøde farver og er nemme at passe. 

For at gøre det ekstra nemt har vi lavet en pasningsvejledning, hvor vi giver dig de bedste råd til at passe en Euphorbia. Den kræver lidt ekstra vand og kærlighed om sommeren, når det er varmt, men til gengæld leverer den et væld af smukke blomster. Læs mere om pasningen af de Euphorbia her.

Affaldssortér dit Queen® Flowers produkt

Som virksomhed ønsker vi at gøre det lettere for dig at træffe miljørigtige valg i hverdagen. Derfor guider vi dig her til, hvordan du affaldssorterer dine Queen® Flowers-produkter.

Webshopkasse og papirsposer: Bør sorteres med pap og papir.

Potter og bakker: Bør sorteres som hård plast.

Poser af plastik: Bør sorteres som blød plast.

Planten efter brug: Bør smides i kompost.