Byd sommeren velkommen med smukke blomster fra Queen® Flowers

Vi venter hele året på sommer - og nu er den her endelig! Den danske sommer er noget helt specielt. Den er lig med varme, nærvær, udendørs hygge og en helt særlig sommerglæde, når vi samles under åben himmel. Og så er den lig med smukke udendørsblomster i massevis. 

Blomster fra Queen® Flowers spreder flere ugers blomsterglæde og giver den helt rigtige sommerstemning til både hverdag og fest. Hvad end det er en smuk buket på sommerbordet, i plantekasser på terrassen, som bordpynt til din sommerfest eller som fine, hjemmelavede sommerkranse til hovedet.

Gør klar til sommerfest

Lune sommeraftener, hygge og middag i det fri. Det er rammerne for den perfekte sommerfest, hvis du spørger os! Især hvis du også lige tilføjer et smukt dækket sommerbord med friske blomster i sommerfarverne lyserød, pink, gul og orange. Du kan let og enkelt skabe en hyggelig sommerstemning ved hjælp af flotte sommerbuketter og sommerdekorationer.

Når du skal trylle bordpynt frem til din sommerfest, kan du med fordel bruge både potteplanter og blomsterstilke. Vælg en lys dug, fint service og lette, farvede vinglas som base, og fyld op med fine mini potteplanter i klare glas. Du kan også sætte blomsterstilke i høje vaser og lade dem fungere som en naturskøn blomsterdekoration eller levende bordløber sammen med potteplanterne. Ved at lave små sommerbuketter som bordkort til hver gæst, kan du tilføje et personligt strejf til dit sommerbord. Saml en håndfuld stilke i en lille vase eller med et bånd, og vedhæft her et håndskrevet navneskilt.

Mangler du et kreativt indslag til sommerens udefester, som er et sikkert hit blandt både børn og voksne? Så er hjemmelavede blomsterkranse helt perfekt! Vores afskårne blomster og sommerbuketter egner sig særdeles godt til sommerkranse, da de er ekstra holdbare, tåler sommervarmen og kan klare sig flere dage uden vand.

Lav et skønt uderum med vores Queen® Flowers Outdoor

Sommeren kalder netop på smukke, farverige blomster ude som inde. Og særligt i disse måneder bruger vi meget tid udenfor, når solen skinner, og temperaturen stiger.

Med Queen® Flowers Outdoor kan du forvandle din terrasse, have eller altan til et skønt uderum, der indbyder til mange hyggelige timer. Blomsterne tåler alt slags vejr - både fuld sol, skygge, regn og vind. De blomstrer hele sommeren og skal næsten ikke passes. De er derfor de perfekte sommerblomster til de danske sommerhaver, hvor fokus ligger på sommerhygge fremfor blomsterpasning. En nemmere udendørs blomst finder du næsten ikke.

Spred sommerstemningen indenfor

Af og til har det danske sommervejr det med at svigte, og de varme sommerdage bliver erstattet af regn og gråvejr. Det betyder dog heldigvis ikke, at du behøver at undvære sommerhyggen. Med blomster fra Queen® Flowers kan du sprede sommerstemning i vindueskarmen eller andre steder i hjemmet - her både med små og store planter. Blomsternes friske farver skaber liv indendørs og giver gode minder om de sommerdage, der lader vente på sig. Hvad end du ønsker fine potteplanter eller en smuk sommerbuket i dit hjem, kræver blomsterne minimal pleje og vedligeholdelse. De vil pryde dit hjem i ugevis - helt indtil vejret vender, og solstrålerne kommer tilbage.

 

Sommerens smukke sukkulenter

Ligesom vores blomster passer vores smukke sukkulenter perfekt til dine hjemlige rammer indenfor, men også til dit uderum. De kaktuslignende planter tåler let sommervarmen og tilføjer kant til din indretning.

Sukkulenterne kommer i flere forskellige skulpturelle former og grønne nuancer. Lige fra en sart og støvet grøngrålig tone til en mørk og dyb flaskegrøn. Det giver et flot farvespil, hvis man planter dem sammen til en frodig oase eller en flot dekoration. De kan også bruges enkeltvis som flotte potteplanter, der sagtens kan stå sammen med vores kalanchoe blomster. Vores sukkulenter er yderst nemme planter, der ikke kræver meget pasning.

Skal du holde sommerbryllup?

Sommeren er for mange lig med kærlighed i luften og invitationer til de skønneste sommerbryllupper. Måske er I selv det par, der ønsker at bruge de sommerlige rammer til at fejre de store følelser og holde livets fest? 

Vi giver dig bryllupsinspiration til smukke blomsterdekorationer, brudebuketter, kirkeblomster, bordpynt mm. lavet med holdbare blomster fra Queen® Flowers. For vi ønsker, at du får det ultimative sommerbryllup med smukke blomster og fine detaljer, der gør dagen endnu mere uforglemmelig.

Brudebuket med kalanchoe