En festlig konfirmation

At blive konfirmeret er en stor dag for alle konfirmander. Det er en fin tradition, der er fyldt med glæde, fest og minder. Som regel starter dagen som en kirkelig handling om overgangen fra barn til voksen og ender ud i et festligt arrangement med gæster, gaver, taler og sange. 

Er du i færd med at arrangere en konfirmationsfest, er der her inspiration at hente. Blomster fra Queen® Flowers er oplagt til bordpynt og dekorationer - særligt til denne forårsfest. Når konfirmationen er slut, er det betænksomt og god stil at sende en smuk buket som tak til dem, der har givet en ekstra hånd med.

Dæk et smukt konfirmationsbord

Borddækningen er et vigtigt element til enhver fest - også konfirmationen. Et smukt, veldækket bord med yndige dekorationer byder gæsterne ordentlig velkommen og sætter de helt rigtige rammer om konfirmationsfesten. Lad konfirmanden sætte sit eget præg på borddækningen og pynten ved for eksempel at være med til at vælge tema, farver, servietter og dug. Det er med til at gøre festen mere personlig og give følelsen af at være konfirmandens fest. 

Med det rette service, levende lys og smukke blomster kan I let pifte bordet yderligere op. Vi anbefaler at dække bordet med smukke mini kalanchoe i klare, lette glas for at skabe et enkelt og stilrent udtryk. Vores potteplanter fungerer perfekt som borddekoration, hvis de placeres ned langs bordets midte. De fås i et væld af smukke farver, som netop vil gøre sig flot på festbordet. Er I mere til afskårne blomster, så byt potteplanterne ud med vores flotte stilke.

Foruden bordpynt kan I også bruge afskårne blomster fra Queen® Flowers til gæsternes bordkort. Enten ved at bruge enkelte stilke eller lave små buketter med navne på. Det er en fin og dekorativ måde at fordele pladserne rundt om bordet. I kan også lægge et par fine stilke ved servietterne, så hver tallerken får et strejf af forår, eller lave en smuk sangskjuler af sprudlende blomster.

Blomsterkranse og hårpynt til konfirmanden

Smuk håropsætning og hårpynt til konfirmationen er et must, og noget særligt pigerne går meget op i. En blomsterkrans på hovedet er perfekt til anledningen, da den emmer af forår og er den smukkeste kontrast til den hvide kjole. Men hvordan laver man en smuk blomsterkrans? Det giver vi dig svaret på her

Har I ikke mod på at kaste jer over vores blomsterkrans DIY til årets konfirmand? Så kan hendes hårpynt også blot bestå af enkelte blomsterstilke, der hæftes fast i en fletning, hestehale, knold eller lignende. Det er en nem og fin, lille detalje til årets konfirmation.