Affaldssortér dit Queen® Flowers produkt

Som virksomhed ønsker vi at gøre det lettere for dig at træffe miljørigtige valg i hverdagen. Derfor guider vi dig her til, hvordan du affaldssorterer dine Queen® Flowers produkter. 

Hos Queen® Flowers kan vi kan ikke undvære emballage, da den beskytter og øger holdbarheden af vores planter. Vi har dog forpligtet os til at gøre den mere bæredygtig. Vi tilstræber at bruge genanvendt såvel som genanvendelige materialer. Vi kigger hele tiden ind i nye, forbedrede emballageløsninger, og hvordan vi bedst muligt mindsker spild.

Webshopkasse og papirsposer

Bør sorteres med pap og papir.

Vores papiremballage og webshopkasse med dertilhørende buketkrave er lavet af FSC-papir, så du med sikkerhed ved, at det stammer fra bæredygtige og ansvarlige skovområder. Da vi ønsker at nedbringe unødig skovdrift, at genanvende materialerne og mindske spild, håber vi meget, at du vil sortere denne emballage med dit pap og papir affald.

Poser af plastik

Bør sorteres som blød plast.

Foruden vores papiremballage finder du også vores potteplanter i poser lavet af plastik. Alle vores plastposer til potteplanter indeholder genanvendt plastik, da vi har et stort ønske om at genbruge og skåne miljøet mest muligt. Genbrug af plast har flere fordele. Det mindsker bl.a. CO2-udledningen, fordi det kræver meget mindre energi at bruge genanvendt plast end at producere ny plast. Derudover kan det afhjælpe, at plasten bliver smidt i naturen, hvis vi er mere opmærksomme på at få det sorteret som plastaffald. 

Potter og bakker

Bør sorteres som hård plast.

Alle vores potter og bakker er lavet af husstandsindsamlede genbrugsmaterialer og er derfor også lavet af genanvendt plastik. Vi har skiftet vores potter og bakker fra sort til gråt plastik, hvilket der er en vigtig grund til. Det betyder, at de kan scannes korrekt og gå rigtigt igennem affaldssorteringsmaskinerne. Det medfører en langt større genanvendelse af materialet, når det bliver sorteret og opdelt rigtigt.

Planten efter brug

Bør smides i kompost.

Efter afblomstring af dine potteplanter og buketter ønsker vi, at dit grønne affald genanvendes og udnyttes. Ved at smide det i komposten er du med til at reducere den mængde af affald, der ellers indsamles og afbrændes. Når forbrændingen af affald reduceres, hjælper vi miljøet og bruger færre ressourcer.

At lave en kompostbunke med dit grønne affald har også gode fordele derhjemme. Det giver den fineste, næringsrige muld til glæde for dine blomster og bede i haven. Med en sådan muld kan du spare på kunstgødning og spagnum, hvilket også er godt for miljøet.