Efterårshygge med vores nærmeste

Vejret er blevet koldere, og efteråret er nu over os. Når bladene begynder at falde af træerne, og efterårsvejret for alvor rusker udenfor, trækker vi os indenfor og skruer op for indendørs hygge med familie og venner. 

Efteråret er en god anledning til netop at samles om hyggelige projekter som efterårsdekorationer, der skaber ekstra stemning og liv. Med en efterårsdekoration af friske blomster fra Queen® Flowers kan du skabe den helt rette efterårsstemning og bringe et frisk pust til selv den værste efterårstræthed. Sammen med levende lys, potteplanter og andre dekorative elementer, skaber du let en varm og hyggelig atmosfære omkring dig og dine nærmeste.

Efterårsblomster i hjemmet

Blomster der springer ud, hører ikke kun foråret og sommeren til. Med smukke, farverige blomster i hjemmet, kan du lyse selv den mørkeste efterårsdag op. Efterårsbuketter og potteplanter fra Queen® Flowers blomstrer mere og mere, som ugerne går, og vil tilføre de hjemlige rammer ekstra skønhed i denne årstid.

Ved at vælge den klassiske kalanchoe blomst i en smuk efterårsfarve som orange, kan du skabe en hyggelig efterårsstemning i dit soveværelse, stue eller på badeværelset. Placér forskellige farver og størrelser potteplanter ved siden af hinanden for at skabe en smuk kontrast i din indretning. Både potteplanter og buketter i hjemmet kan fungere som en lille påmindelse om, at de mørke tider ikke varer ved, og at det nok skal blive spirende forår igen.

Send en efterårshilsen

Blomster spreder altid glæde! Derfor er blomster skønne at både give og få. Skal du sende en efterårshilsen eller bruge en værtindebuket til en særlig anledning her i efteråret, så er vores efterårsbuketter et smukt og sikkert valg.

Efterårsbuketter fra Queen® Flowers er særligt håndbundet og består af flotte efterårsfarver. De spreder blomsterglæde i ugevis, da vi lover en blomstringsgaranti på mindst 3 uger. De skal ikke passes for at stå smukt så længe, og vandet forbliver desuden rent og lugtfrit hele perioden. Når du bestiller en efterårsbuket på vores webshop, leveres den i en flot indpakning, som vil sprede endnu mere glæde os modtageren.

Byd Halloween indenfor

I slutningen af oktober byder efteråret Halloween indenfor. Når du alligevel skal pynte hjemmet op med spindelsvæv og flagermus, kan du sagtens snige lidt blomsterhygge ind i form af flotte Halloween blomsterdekorationer, potteplanter og buketter. Særligt orange og hvide blomster fra Queen® Flowers er et perfekt supplement til små græskar og levende lys, når du vil pynte op og dække et (u)hyggeligt Halloweenbord til anledningen.

Du kan også sende en skræmmende flot efterårsbuket og ønske dine nærmeste en glædelig Halloween.

Mange smukke efterårsfarver

Selvom orange er den ultimative efterårsfarve, fordi den matcher træernes blade ved denne årstid, kan du sagtens pynte dit hjem med andre smukke efterårsfarver. 

Både en varm rød, en sart lyserød eller en smuk pink kan være med til at sprede varme, lys og liv i de kolde efterårsmåneder. Vores buketter fås i et væld af flotte farvekombinationer, mens vores farverige potteplanter også kommer i flere forskellige størrelser. De står perfekt enkeltvis, men kan ligeledes plantes sammen i en stor skål for at få en fin efterårsdekoration til dit hjem.

Efterårskranse i forskellige former

Både efterårets weekender og feriedage kalder på hyggelige stunder og kreative sysler indenfor. Gør de hjemlige rammer endnu mere rare at opholde sig i med skønne, hjemmelavede efterårskranse og levende lys. En kalanchoe efterårskrans kan laves i et væld af smukke farver, former og størrelser. En sådan krans kan både bruges til små bloklysdekorationer, en velkomstkrans til hoveddøren eller som stående bordkrans. Ved at tilføje kviste og blade fra naturen kan du give den et ekstra strejf af årstiden.