Dæk op til efteråret med naturgrønne sukkulenter

Har du overvejet at bytte de farverige blomster ud med elegante sukkulenter, når du skal dække et flot efterårsbord? Sukkulenter er både stilfulde og dekorative i sit udtryk, og er den perfekte plante, hvis du ønsker en rolig, enkel og nem borddækning. Samtidig er det en perfekt måde at skabe en grøn og naturskøn ramme indenfor som kontrast til et koldt og gråt efterårsvejr udenfor. 

Brug vores sukkulenter i forskellige størrelser til at skabe niveauer på dit efterårsbord. Gerne kombineret med lette hørfarver, naturlig keramik, farvede glas og fyrfadslys. Nip rødderne af sukkulenthovederne, og brug dem til serviet- eller tallerkenpynt. Det tilføjer en ekstra fin detalje. 

Sukkulenter fra Queen® Flowers

Sukkulenter fra Queen® Flowers fås i flere forskellige skulpturelle former og grønne nuancer. Lige fra en sart og støvet grøngrålig tone til en mørk og dyb flaskegrøn. Det giver et flot farvespil, hvis man bruger forskellige sukkulenttyper til sit efterårsbord. Placér dem i midten af bordet som en frodig bordløber, der fungerer naturligt og smukt som dekoration i sig selv. 

Vores sukkulenter er yderst nemme planter, der ikke kræver meget pasning og kan holde sig længe uden vand. Derfor er de oplagte til bordpynt og i diverse dekorationer - og altså ikke kun som potteplante i din vindueskarm eller på bogreolen.