da se en de trQueen® Outdoor 

Sommer er lig med masser af udendørs hygge, og vidste du, at du også kan nyde synet af kalanchoe fra Queen® udendørs? Faktisk er den lige så nem og ukompliceret at passe udenfor, som inde i stuen. De smukke, farverige blomster vil stå smukt hele foråret, sommeren og efteråret, helt indtil den første frost sætter ind. Du kan derfor have glæde af de flotte blomstrende Queen® planter hele sommeren, uden at du skal røre en finger. Queen® Outdoor behøver nemlig utroligt lidt pasning, idet de klarer sig godt i både sol og skygge, tørvejr og regn. En nemmere udendørs blomst får du derfor ikke.


 

Læs mere her!


Blomstrende bordpynt

De lange lyser sommeraftener nydes allerbedst ved et flot dækket bord i haven i selskab med dem, du holder af. Med Queen® kan du skabe en hyggelig sommerstemning, ved hjælp af flotte sommerbuketter og sommerdekorationer. Du kan for eksempel nippe små blomsterkviste af din Queen® plante og bruge dem til kuvertpynt. Du kan også lade de små, farverige blomsterhoveder flyde i et fint lille fad med vand. Mulighederne er mange, og du kan frit lade kreativiteten blomstre. Uanset anledningen, vil dit sommerbord tage sig ekstra godt ud, hvis du kredser lidt for detaljerne i form af smukke blomsterdekorationer.


Sommerdekorationer med Queen®

Selvom vores Queen® blomster er yndige i deres enkelthed, kan du opnå et utrolig smukt udtryk ved at plante flere potteplanter sammen til en smuk, fyldig sommerdekoration. Ved at plante Queen® blomsterne tæt sammen, vil du opleve, at de danner en flot pude i takt med, at de springer ud. Det giver sommerdekorationen et flot og frodigt udtryk, som du både kan nyde indendørs i fine skåle eller udendørs i rustikke potter og krukker. Du kan kombinere blomsternes farver som du vil, og enten skabe en sommerdekoration i en enkelt, gennemført farve, eller i et væld af sommerens friske nuancer.


Indendørs hygge

Af og til har det danske sommervejr det med at svigte, og de varme sommerdage bliver erstattet af regn og gråvejr. Det betyder dog heldigvis ikke, at du behøver at undvære sommerhyggen. Med blomster fra Queen® kan du nemlig sprede hygge i vindueskarmen med både store og små planter. Blomsternes friske farver skaber liv indendørs og giver gode minder om den sommer, der lader vente på sig. Blomsterne kræver minimal pleje og vedligeholdelse, og du vil opleve, at blomsterne pryder dit hjem i ugevis. Via linket nedenfor kan du få en række tips til, hvordan du plejer dine Queen® blomster.


Enkelt og kreativt

Du kan skabe en hyggelig sommerstemning med dine Queen® blomster ved at kreere små, enkle sommerbuketter af dem. De små stilke blomstrer og holder sig friske i flere uger. På vores inspirationsside, som du finder via linket nedenfor, kan du se et væld af forslag og inspiration til, hvordan du laver smukke sommerbuketter og dekorationer af dine Queen® blomster. Du kan for eksempel anrette dine blomster i hængende vaser, bruge dem som dekoration til fyrfadslys eller som pynt på sommerens middagsborde. Det er kun fantasien, der sætter grænser for de dekorationer og buketter, du kan lave med dine Queen® blomster.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--