Inviter til bryllupsfest med blomster fra Queen® Flowers

De fleste af os drømmer om at holde et uforglemmeligt bryllup i unikke rammer og smukke omgivelser. Vi drømmer om den dag, hvor kærligheden foreviges, og vi skal afholde en vidunderlig bryllupsfest med dem, vi holder allermest af. 

Forud for sådan en fest, er der timevis af planlægning og mange vigtige beslutninger, der skal tages - blandt andet valg af bryllupsblomster. Her giver vi dig bryllupsinspiration til blomsterdekorationer og bordpynt lavet med blomster fra Queen® Flowers, så du kan invitere til årets smukkeste bryllupsfest og holde dit ultimative drømmebryllup.

Sig JA til livets smukkeste fest

Dit bryllup er en begivenhed, som du formentlig vil huske resten af dit liv. Det er en fortryllende dag fyldt med følelser, nærvær og kærlighed - og hvor det smukkeste JA skal siges. 

Derfor er det vigtigt, at dagen og festen bliver lige nøjagtig, som du gerne vil have den. Det indebærer blandt andet, hvilke blomsterdekorationer du skal vælge til dit bryllup - herunder brudebuketten, dekorationer i kirken, bordpynt og kuvertpynt til den store dag. Både vores traditionelle kalanchoe potteplanter og vores afskårne blomster er oplagte valg, når du skal vælge bryllupsblomster. Vores blomster er smukke, yderst holdbare og nemme at arbejde med. Derfor kan du let anvende dem i de mange forskellige blomsterdekorationer, der hører et bryllup til. Særligt er vores hvide og sarte lyserøde blomster oplagte til anledningen og vil give et feminint, elegant og yndigt strejf. 

Vores blomster står smukt på bryllupsbordet både i borddekorationer, som enkelte stilke i slanke vaser eller små blomsterkranse. Det er vigtigt at holde bordpynten elegant og stilfuld, da det er disse smukke detaljer, der fuldender dit bryllup og giver den helt rigtige wow-effekt blandt bryllupsgæsterne.

Brudebuketten og blomstrende bryllupsdetaljer

Brudebuketten er for mange brude en ganske essentiel del af brylluppet. Når du skal vælge, hvordan din brudebuket skal se ud, er det som udgangspunkt en god ide at tænke på din egen personlighed. En brudebuket skal nemlig ikke bare være smuk og passe til brudekjolen. Den skal også passe til dig og fremhæve, hvem du er som person. Vores afskårne blomster står flot i store buketter - både alene og i samhørighed med andre smukke blomster. Grundet vores blomsters lange holdbarhed, kan en buket med kalanchoe bindes flere dage forinden. 

Ved at lade de samme blomster gå igen som hårpynt eller brudgommens knaphulsblomst, skaber I en fin detalje og smuk harmoni i jeres dresscode.