da se en de tr


Halloween bordet

Selvom mange forbinder Halloween med spøgelser, monstre, gys og uhygge, så kan Halloween sagtens være anledning til en hyggelig aften. Når du alligevel pynter hjemmet op med spindelvæv, flagermus og lignende, kan du sagtens snige lidt blomsterhygge ind, i form af flotte Halloween-blomsterdekorationer og buketter. Efteråret har meldt sin ankomst, og mens gaderne fyldes med små udklædte vampyrer, mumier og monstre, kan du med blomsterdekorationer i efterårets varme, brændte farver, skabe et hyggeligt Halloween-hjem. I vaskeægte Halloween-ånd kan du for eksempel dekorere en vindueskarm i stuen med flotte orange græskar i forskellige størrelser eller middagsbordet til en hyggelig aften i selskab med gode venner og familien. Det kan både være de klassiske store græskar, som du kan skære sjove og uhyggelige ansigter i, de mindre hokkaidogræskar, eller en samling af små fine pyntegræskar.


Queen® smukke orange blomster passer særdeles godt i nuancerne til din græskarpynt, så du kan med fordel placere orange eller røde Halloween-blomster i samme eller forskellige størrelser ved siden af græskarrene. Det skaber en flot og naturlig Halloween-dekoration, som pynter smukt i stuen eller på bordet. Hvis du foretrækker det, kan du også vælge at placere dele af din Halloween-blomsterdekoration udenfor, for eksempel på en trappesten. Vores Queen® blomster fås nemlig også i en outdoor-version, som blomstrer flot udendørs, indtil den første frost sætter ind. På den måde kan din dekoration af græskar og blomster byde de flot udklædte børn velkommen, når der kommer til dit hjem for at rasle.


Glædelig Halloween

Hos Queen vil vi gerne ønske jer alle en (u)hyggelig Halloween!


For os er Halloween en dejlig måde at fejre efteråret og de smukke varme efterårsfarver på. Uanset om du foretrækker at pynte dit hjem med masser af uhyggelig pynt, eller du hellere vil dekorere med græskar i flotte farver, giver Queen® blomster en smuk kontrast. Hvis du foretrækker det, kan du skifte de orangeblomster ud med blomster i andre farver, når Halloween er ovre.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--