Smukke efterårsprojekter med blomster

Her har vi samlet hele 3 fine DIYs, der med garanti vil skabe glæde og smil her i efterået. Hvad end du mangler en elegant dekoration til vinduet, eller et sødt lille græskarhus til børnene, så finder du inspiration her.  

Dette fine græskarhus med blomster og lyskæde kan bruges som en del af din Halloweenpynt, samt bidrage til at skabe hygge i en af årets lidt mørkere tider. Perfekt til at byde børnene hen til trick or treat, samt byde gæster og familien velkommen i jeres hjem. 

For at lave denne smukke dekoration, kan man følge med i vores DIY video længere nede på siden. Det er en guide man kan tage udgangpunkt i, og hvis man har mod på det, kan man sætte sit helt eget præg på den. 

Elegant efterårs lysestage

Der er ikke noget, der skaber hygge, som et tændt lys - det skulle da lige været en lysestage fyldt med smukke blomster

Se vores video længere nede af hvordan man kan lave sin helt egen lysestage omkranset af blomster. I viden har vi brugt vores smukke orange blomster til at lave en fin lysestage i smukke efterårsfarver. Du kan bruge dine ynglingsblade ude fra haven til at sætte et sidste præg på lysestagen. Kun fantasien sætter grænser.  

Ville den passe perfekt ind i dit hjem, så se videoen længere nede og lær hvordan den laves. 

 

3 fine efterårs DIY 

Her er den så - vores komplette DIY videoguide, som viser dig alle vores fine ideer til, hvordan du selv kan lave smukke efterårsdekorationer. Er du ikke lige så vild med orange blomster som vi er, så har vi et væld af andre smukke farver som du kan mixe og matche, så dekorationerne passer perfekt til din egen stil. 

Uanset om du skal holde den store halloweenfest, gerne vil være kreativ med nogle du holder kært, eller selv er en kreativ sjæl, har den her video lige, hvad du mangler. 

 

Simpel græskardekoration

Er du mere til en simpel græskardekoration med smukke blomster, er denne dekoration lige noget for dig. Skær toppen af dit græskar og udhul det, så der er plads til en fin potteplante i præcis den farve, du bedst kan lide. Vi har valgt at bruge en orange potteplante som matcher smukt til græskaret og de smukke orange farver i efterårsvejret.