da se en de tr

Efterårsdekoration

Vejret er blevet koldere, og efteråret er nu over os. Selvom mange ikke forbinder efteråret med blomster, kan en smuk efterårsbuket give et friskt pust til den mørke tid og tilføre dit hjem ekstra skønhed. Efteråret betyder, at det igen er tid til masser af indendørs hygge. En dejlig måde at hygge sig på, er at samle familie og venner, og bruge tid sammen indenfor, alt imens efterårsvejret rusker på den anden side af vinduerne. Efteråret er en god anledning til at samles om hyggelige projekter. For eksempel kan I lave fine efterårsdekorationer af jeres Queen® blomster, som med deres varme farver skaber liv og stemning i hjemmet. Her på siden kan du få inspiration til, hvordan du laver smukke efterårsdekorationer med dine blomster. Dekorationerne er nemme og hurtige at lave, og de pynter flot i ethvert hjem. Du kan mixe og matche blomsterne i de farvekombinationer, du ønsker, og derved skabe en smuk og personlig efterårsdekoration.


Blomsterne bringer gode minder om forår, sommer, og udendørs tid i haven, omgivet af blomster i fuldt flor. Disse minder er dejlige at bringe med sig ind i efteråret, som til tider kan virke meget mørkt, koldt og trist. Her fungerer blomsterne som en kærkommen hilsen fra varmere tider, og ligeledes er de en fin lille påmindelse om, at det nok skal blive forår igen. Et hjem fyldt med efterårsdekorationer og buketter stråler af liv og varme, og selv den værste efterårstræthed, kan dulmes af synet af de smukke blomster. De afskårne efterårsbuketter fra Queen® er enormt holdbare, og vi garanterer, at de blomstrer smukt i minimum tre uger. Ofte holder vores blomster sig faktisk smukke endnu længere end det. Derfor er du sikker på, at du kan nyde synet af dine efterårsdekorationer i lang tid, og de friske blomster kan derfor sprede glæde en stor del af efteråret.

Efterårshygge

Med smukke efterårsdekorationer kan du nemt skabe liv i dit hjem, eksempelvis i stuen eller på soveværelset. Placer for eksempel små fine sideskud i anderledes skjulere i smukke farver. Skjulerne behøver ikke at være ens. Tværtimod giver det en dekorativ og afslappet effekt, hvis de er forskellige, både i farver og materialer. Med de smukke sideskud, giver du din efterårsdekoration en harmonisk sammenhæng. Tilføj levende lys og stemningsfyldte nipsting, og skab på den måde en god og hyggelig atmosfære i dit hjem. De friske blomster giver en god kontrast til den indendørs efterårshygge, og bringer tankerne tilbage på sol og sommer.

Efterårsblomster til værelset

Ved at vælge den klassiske Queen® blomst i en smuk efterårsfarve, kan du skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse, badeværelse eller i stuen. Vores store farvesortiment gør det muligt for dig at vælge en blomst, der passer bedst til lige præcis din efterårsdekoration. Hvis du gerne vil fuldende efterårsstemningen i dit hjem, kan du med fordel vælge en Queen® blomst i smukke gule, orange, røde eller i lilla nuancer. De smukke og varme farver emmer af efterårsstemning, og de spreder masser af hygge. Eftersom vores planter blomstrer året rundt indendørs, behøver du ikke vinke farvel til dekorativ blomsterhygge, selvom efteråret har meldt sin ankomst.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--