Forkæl din mor med en smuk Queen® Flowers buket

Mors dag er lige rundt om hjørnet. Du skal derfor sætte et stort kryds i kalenderen søndag d. 12. maj 2024, så du husker at forkæle verdens bedste mor. Når du forkæler din mor med Mors dag blomster, viser du både taknemlighed, påskønnelse og kærlighed. Blomster betyder nemlig langt mere end bare blomster. Med en smuk, farverig buket fra Queen® Flowers kan du vise din mor, at du virkelig værdsætter hende.

 

Den perfekte Mors dags gave til din hverdagshelt

Hun har vasket dine sure sokker og trøstet dig, når du har haft hjertesorger. Hun giver ofte de bedste råd og de varmeste kram. Hun får dig til at grine og står altid klar, når hverdagens udfordringer melder sig. Hun er en hverdagshelt, din mor. Husk at fortælle din mor, hvor meget hun betyder for dig med blomster på Mors dag – og alle årets andre dage. Det fortjener hun!

En smuk luksusbuket fra Queen® Flowers er den helt perfekte Mors dags gave. Den vil med garanti pynte flot i hendes hjem, sprede blomsterglæde i ugevis og huske hende på, at hun er noget helt særligt. På vores webshop finder du mange smukke buketter specielt til Mors dag, hvortil du kan skrive et personligt kort, der hylder lige præcis din mor. Du kan også forkæle hende med et spændende gavesæt, der består af blomster og forskelligt sødt. Vi har helt sikkert noget, der falder i din mors smag. 

Mors dags blomster

Blomster til Mors dag behøver ikke kun at være en smuk Mors dag buket. Det kan også være fine potteplanter i feminine farver, der kan pynte i alle hjemmets rum. Hvad end ud ønsker at forkæle din mor, farmor, mormor, bedstemor, svigermor, bonusmor, papmor eller veninde, som er mor, er du sikret at sprede blomsterglæde i ugevis, når du forærer en blomstergave fra Queen® Flowers.

Vores buketter blomstrer i mindst 3 uger, mens vores potteplanter står smukt i mindst 5 uger. Ofte holder de endnu længere end det, og skal næsten ikke passes.

Giv et kreativt blomsterhjerte

Mangler du Mors dag inspiration til at være kreativ derhjemme? Lad dig inspirere, og lav et smukt blomsterhjerte med vores holdbare blomsterstilke.

Hjertet her er lavet af blomster fra Queen® Flowers og et oasishjerte, der kan købes i flere størrelser. Dette er et personligt og sødt alternativ til den traditionelle Mors dag buket, som med garanti vil varme dit mors hjerte og gøre et ekstra stort indtryk. Blomsterne finder du på vores webshop og diverse supermarkeder samt havecentre.

Lav en personlig blomsterramme

Ønsker du at gøre din Mors dagsgave ekstra personlig? Så find dine yndlingsbilleder med din mor, og skab en anderledes overraskelse, der uden tvivl vil sprede glæde og vise hende, at hun er verdens bedste.

Denne fine blomsterramme er pyntet med smukke forårsblomster fra Queen® Flowers. Blomsterne er limet forsigtigt fast på rammens kant.

 

 

Et blomstrende kort

Lav dit helt eget personlige blomstrende kort, til en person der ligger dit hjerte nært. 

Det er et helt simpel DIY projekt, men som skaber de største smil. Så har du lyst til at skrive nogle kærlige tanker ned til en du holder af, så er det oplagt at lave et smukt og personligt kort. 

Du kan bruge alle vores typer af blomster. Både potteplanter, bundter og buketter. Der er et væld af farver, så det er kun fantasien der sætter grænser. 

Se vores guide til hvordan man kan gøre, og lad ellers din fantasi få frit løb.