Forkæl den du holder af på Valentinsdag

Blomster betyder sjældent bare blomster. Med blomster viser vi taknemmelighed, nærvær og kærlighed. Derfor er en smuk blomsterbuket fra Queen® Flowers den helt perfekte gave til Valentinsdag, når du ønsker at forkæle den, du holder allermest af.

Lige nu har vi de smukkeste valentinsbuketter på webshoppen i smukke pink, rosa og røde nuancer. Buketterne er nøje udvalgt, så du kan udtrykke din kærlighed og de helt store følelser til din udkårne på Valentinsdag.

Sig det med blomster på Valentinsdag 2024

Kalenderen siger februar, og det betyder én ting – Valentinsdag er lige om hjørnet! Hvert år den 14. februar fejres ”de elskendes helligdag” verden over, hvor kærligheden hyldes med smukke blomster, personlige kort og chokolade i fine æsker. Den amerikanske kærlighedstradition, der er dedikeret til romantik og forkælelse, har danskerne for alvor taget til sig de seneste år. De er hoppet med på kærlighedsbølgen, hvor de helt store følelser til vores udkårne, flirt, kæreste eller ægtefælle udtrykkes. Traditionen tro, er smukke blomster et must! Blomster påvirker nemlig vores lykkefølelse, og er derfor den helt perfekte og ultimative kærlighedserklæring, hvis du spørger os!

Til Valentinsdag 2024 er en buket fra Queen® Flowers det perfekte blomstervalg. Med vores blomster viser du ikke kun din kærlighed på Valentinsdag – men i ugevis. For vi garanterer mindst 3 ugers blomsterglæde, og ofte holder vores buketter endnu længere. På vores webshop kan du nemt og hurtigt bestille blomsterlevering til Valentinsdag 2024. Alle vores buketter leveres i en flot indpakning, der er specialdesignet til at skabe en unik unboxing-oplevelse derhjemme. Den vil med garanti imponere din udkårne på årets helt store kærlighedsdag og vise, hvor meget du elsker ham eller hende.

Giv et kærlighedssæt

Ønsker du at gøre lidt ud over det sædvanlige? Forkæl den, du elsker, med et af vores fine gavesæt, der består af en smuk luksusbuket og lidt sødt.

Her på webshoppen finder du både årets Valentinssæt og andre smukke buketter i flotte farvekombinationer, der kan kombineres med chokolade eller andre søde sager. Vi leverer direkte til døren d. 14. februar.