Sommerfest med farverige sommerblomster

Farverige blomster på bordet og lune sommeraftner i godt selskab. Drømmer du også om at holde en hyggelig sommerfest, når det danske sommervejr arter sig til det? 

Blomster fra Queen® Flowers spreder flere ugers blomster-glæde og tilføjer den helt rigtige sommerstemning til årstidens fester og sammenkomster i det fri. Imponér dine gæster med et smukt sommerbord pyntet med et væld af blomster i flotte sommerfarver. Så er rammerne for den helt perfekte sommerfest sat, og du indbyder til mange hyggelige timer i hinandens nærvær. 

Blomsterdetaljer til bordet

Med vores blomster i sommerfarverne pink, rosa, gul og orange kan du let og hurtigt trylle et flot, naturskønt sommerbord frem til årets sommerfest. Hvad end den skal holdes inde eller ude.

Kun kreativiteten sætter grænser, når du skal dække et smukt bord med vores blomster. Du kan pynte bordet med stilke i forskellige vaser, elegante potteplanter i lette skjulere eller små bordbuketter ned langs bordmidten. Enkelte stilke kan også fungere som tallerkenpynt sammen med personlige bordkort.

Tilføj lyskæder og levende lys, hvis sommerfesten afholdes under åben himmel til den sidste aftensol. Det skaber en hyggelig atmosfære og indbyder til at festen fortsætter, selv når mørket sænker sig.