Vi har grønne ambitioner

Siden 1998 er vores bæredygtighedstiltag og forbedringer af hensyn til miljøet blevet dokumenteret og rapporteret til Milieu Project Sierteelt (MPS), og vi er meget stolte over i dag at have både MPS-A, MPS-GAP og MPS-SQ. 

Derudover har reducering af sphagnum i vores pottejord høj prioritet hos Queen® Flowers. I dag består vores pottejord af cirka 80% sphagnum, men vi har fart på, og frem mod 2026 vil vores pottejord kun bestå af cirka 33% sphagnum. Som et miljøvenligt alternativ vil vi blandt andet øge brugen af naturlige træfibre samt kokosfibre og kontrolleret kompost.

Er du nysgerrig på hele vores bæredygtighedsstrategi? Så læs mere her.

Psst... nu kan du tilføje dine yndlingssorter til dine favoritter!

Vi er glade for at fortælle, at vi igen har opdateret vores B2B-portal med en helt ny, brugervenlig funktion »Add to favourite«. Med denne funktion kan du udvælge dine favoritsorter og downloade dem direkte.

Når du har valgt dine sorter med Add to Favourite-funktionen, kan du downloade alle dine favoritter i én samlet PDF ned til din mail – klar til at blive printet eller videresendt til andre kontakter.

Inspirerende og blomstrende påske

Med blomster fra Queen® Flowers bydes påsken på smukkeste vis velkommen. Vores potteplanter og CutFlowers er de ideelle forårs- og påskeblomster, der både kan bruges enkeltvis i potter eller til smukke påskedekorationer, som er perfekt til hyggelige stunder og påskefrokoster. Et fint supplement til vores blomster er vores elegante sukkulenter, der også er yderst dekorative til påske. 

Med sine fantastiske egenskaber holder vores blomster i ugevis og kræver næsten ingen vanding. Det sikrer ekstra salgstid i butikkerne og lang holdbarhed i hjemmet.

Igen i år samarbejder vi med nøje udvalgte influenter på Instagram, som er med til at øge værdien og kendskabet til vores blomster. De anvender vores blomster til at lave DIY's af kreative påskedekorationer, og de bidrager alle med hver sit inspirerende og blomstrende Queen® Flowers take på påsken. 

B2B-portalen er opdateret med en ny, brugervenlig funktion!

B2B-portalen har været i luften i et halvt år, og vi er meget glade for, hvor godt den er blevet modtaget. Med B2B-portalen har du som forhandler mulighed for at se vores sortiment og nyeste sorter, hvortil du kan selektere efter farver og produktgrupper. Dermed er det kun de mest relevante produkter, som bliver vist for dig.

Selvom vores B2B-portal allerede nu indeholder en masse funktioner, optimerer vi hele tiden portalen for at gøre den endnu mere relevant og brugbar. Vores seneste og helt nye udvidelse er muligheden for at "downloade en brochure" over vores aktuelle sortiment, som nemt kan deles på mail eller printes ud. Blot vælg, hvilken farve og produktgruppe, du gerne vil have vist, og herefter download dine valg samlet i én PDF-fil. Se hvordan i videoen her.

Fantastiske kalanchoe sorter til forårssæsonen

Er du på udkig efter en ekstravagant og feminin forårsblomst med en fantastisk holdbarhed og store, unikke blomster? Så er vores MoreFlowers™ sort, Lillian, det helt perfekte valg til foråret. Smukke kronblade og en fyldig midte kendtetegner denne enestående, lyserøde blomst.

Greta er vores nyeste hvide sort i RoseFlower® kategorien. Den skiller sig ud med sine rosenformede blomsterknopper og et usædvanligt rigt flor, mens dens krystalhvide farve står i elegant kontrast til de naturgrønne blade. Kontakt salgsafdelingen for mere information.