Fantastiske kalanchoe sorter til forårssæsonen

Er du på udkig efter en ekstravagant og feminin forårsblomst med en fantastisk holdbarhed og store, unikke blomster? Så er vores MoreFlowers™ sort, Lillian, det helt perfekte valg til foråret. Smukke kronblade og en fyldig midte kendtetegner denne enestående, lyserøde blomst.

Greta er vores nyeste hvide sort i RoseFlower® kategorien. Den skiller sig ud med sine rosenformede blomsterknopper og et usædvanligt rigt flor, mens dens krystalhvide farve står i elegant kontrast til de naturgrønne blade. Kontakt salgsafdelingen for mere information.

Nye smukke tilføjelser til vores sortiment!

Vi er glade for at kunne introducere to nye og iøjefaldende potteplanter, som vi netop har tilføjet vores sortiment og er begyndt at sælge. Disse planter passer perfekt til forbrugerens hjem og forbliver smukke i meget lang tid!

Hovedsorten Charlotte fra vores Queen® Tiara Euphorbia™ serie fås i 10,5 cm og har ikke kun en smuk fremtoning. Den har også usædvanlig store blomster som aldrig set før. Blomsternes lyserøde farve komplementerer de grønne blade, mens planten stort set blomstrer året rundt. Vores anden tilføjelse, Stapelia, er en grøn sukkulent med lange, kantede stængler, der over tid overrasker med en fantastisk og unik klokkeformet blomst i en rødlig, lilla farve. Den sælges i øjeblikket i 6 cm og kommer senere i 10,5 cm. Kontakt salgsafdelingen for mere information.