da se en tr


Blomster til Valentinsdag

Blomster er ikke bare smukke at se på, de har også en positiv effekt på vores lykkefølelse. Det viser forskning fra The State University of New Jersey i USA. Derfor er det ganske oplagt at give din flirt, kæreste eller ægtefælle en smuk buket blomster på Valentinsdag. Ved at appellere til lykkefølelsen hos den, der modtager dine blomster, er du sikker på at få en dejlig Valentinsdag. Den romantiske mærkedag, som hvert år er den 14. februar, er en god anledning til at forkæle den, du holder af. Med en smuk Valentinsbuket fra Queen® er du godt på vej og buketten holder mindst 3 uger.


Bliv klar til Valentinsdag 2019

Valentinsdag er en dag, dedikeret til romantik og forkælelse. Selvom mange forbinder Valentinsdag med sukkersød, amerikansk romantik, har danskerne for alvor taget traditionen til sig de senere år. Vi kan derfor ikke komme uden om, at dagen er blevet ganske populær, både i Danmark og i resten af verden. Derfor står vi hos Queen® klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige blomsterbuket til Valentinsdag. Vores store udvalg af blomster i alverdens farvekombinationer giver dig god mulighed for at vælge en buket, der matcher dine forestillinger. Overvej for eksempel romantiske farver som lyserød, rosa, pink eller rød, eller vælg en buket i din kærestes yndlingsfarve.


Valentinsdag er baseret på legenden om den unge romerske præst, Valentin, der i al hemmelig viede unge forelskede, på trods af, at Kejser Claudius på det tidspunkt havde forbudt ægteskaber. Præsten Valentin blev opdaget og dømt til døden for sin forbrydelse. Inden han den 14. februar år 270 blev henrettet, nåede han at forelske sig i sin fangevogters datter. Som bevis på sin kærlighed, sendte han hende et brev, som han afsluttede med ordene ”fra din Valentin”. Således var traditionen om at sende sin elskede en kærlighedserklæring den 14. februar født. I bedste Valentinstil kan du vedlægge en romantisk hilsen i form af et brev eller et kort, som din udkårne kan få sammen med blomsterne, måske endda med en æske chokolade.


I vores webshop kan du sende blomster til en du har kær, hurtigt og nemt. Vi garanterer hele tre ugers blomstring, og ofte vil de farverige blomster stå smukt meget længere end det. Således glæder blomsterne ikke kun på Valentinsdag, men meget længere. Med blomster fra Queen® har du mulighed for at give din kæreste eller ægtefælle en smuk og betænksom gave. Du kan sende en sød hilsen med din buket og vælge blandt vores egne kort, når du bestiller på queen.dk.

Læs mere om Queen® afskårne kalanchoe

Giv en buket der holder i 3 uger!

På Valentinsdag er kærligheden i centrum. Marker det ved at glæde din udkårne med en smuk buket blomster, der holder i hele 3 uger. Selvom blomster før eller siden forgår, giver Queen® blomsternes lange levetid på mindst tre uger dig mulighed for at forlænge den gode stemning fra Valentinsdag så længe som muligt. Du og din kæreste kan glæde jer over at have blomsterne stående i tiden efter Valentinsdag. Her kan blomsterne være et kærkomment frisk pust i den kolde februar måned, som ellers ofte kan være grå og trist. Med en blomsterbuket på Valentinsdag har du derfor sikret romantikken flere uger frem.

Køb

Vi leverer lige til døren

Du kan nemt risikere at blive upopulær, hvis du ikke husker at få købt en gave til Valentinsdag. Heldigvis kan du nemt og hurtigt bestille blomsterlevering hos Queen® blomster. Din valgte buket leveres lige til døren i flot gaveindpakket cellofan i fugtbevarende emballage. Buketterne fås i en række forskellige størrelser og farvekombinationer, og der er uden tvivl en, der falder i din udkårnes smag.


Queen® afskårne kalanchoe er en revolutionerende nyhed inden for afskårne blomster, der allerede har vakt opsigt verden over og vundet flere priser. Blomsterne har nemlig de samme egenskaber, som du måske kender fra vores potteplanter.

Køb
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--