da se en tr

Queen® Outdoor kalanchoe

Vidste du, at du også kan nyde synet af en Queen® kalanchoe udendørs, og at den faktisk er lige så nem at passe ude, som inde i stuen? De smukke farverige blomster vil stå flot udenfor fra forår til efterår, uden at du skal røre en finger. Med Queen® Outdoor kalanchoe bliver det aldeles nemt og ukompliceret at opnå en frodig og blomstrende have, der holder hele sæsonen. Blomsterne klarer sig fint i alt slags vejr, undtagen frost. Du behøver ikke at bruge tid på at vande dem ofte, for som regel er det regnvand, der falder på dem, tilstrækkeligt. Selv hvis enkelte af blomsterne på din kalanchoeplante visner, så klip aldrig blomsterne af. De nye blomster udvikler sig nemlig over de gamle. Dette sparer dig for at skulle gå og nippe af blomsterne.


Hvis din have trænger til en kærlig hånd, kan du pifte den gevaldigt op med Queen® Outdoor kalanchoeplanter. Der findes et hav af muligheder, når du vil give din have et friskt pust. Du kan for eksempel plante kalanchoe i forskellige farver i flotte krukker og potter på terrassen. At plante i potter og krukker er en praktisk og dekorativ mulighed for at give din have nyt liv. Det er vigtigt, at du finder en potte eller krukke, der passer til dine planter. En anden god mulighed for at dekorere haven med Queen® Outdoor kalanchoe, er ved at plante dem i blomsterkasser. Blomsterkasser er nemlig både flotte og praktiske, og de giver din have et rustikt look, som står i fin kontrast til de smukke og farverige blomster. Bor du i lejlighed, er en blomsterkasse desuden en perfekt mulighed for at plante kalanchoeblomster på altanen.

Til shoppen

Skab en blomsterfest, der varer hele sommeren!

Hos Queen® har vi flere særlige kalanchoesorter, som er perfekte til at sætte ud i haven. Er du på udkig efter blomster til at pryde din have, så gå efter dem, hvor der står ”Queen® Outdoor” på emballagen. Queen® er din garant for holdbarhed og kvalitet. Outdoor-sorterne er særligt udvalgte sorter, der er udviklet helt specielt til at kunne klare mosten udendørs. Vores blomster trives ved 5 - 30°C og skal kun vandes sparsomt. Udendørs har de en lang levetid, nemlig fra maj til oktober. Det betyder, at de blomstrer indtil den første frost sætter ind. Kendetegnende for Queen® Outdoor-sorterne er deres smukke enkelte kronblade. Selvom mange forbinder kalanchoe med en langtidsholdbar stueplante, gør den sig også særdeles godt som langtidsblomstrende haveplante.


Gartneriet Knud Jepsen A/S står bag brandet Queen®, som er verdens største producent af kalanchoe. På gartneriet udvides sortimentet konstant. Dette gøres gennem dedikeret og målrettet innovation, og det er gartneriets nytænkning, som blandt andet har resulteret i de forædlede kalanchoesorter, som nu kan bruges udendørs i sommerhalvåret.


Hos Queen® ved vi, hvor høj pris mange mennesker sætter på deres haver. Derfor brænder vi for at kunne tilbyde trendskabende planter af udsøgt kvalitet til den moderne udendørs livsstil. Når du vælger Queen®, vælger du et af verdens førende brands af blomster med unik kvalitet og holdbarhed. Kort fortalt er en Queen® blomst den perfekte løsning til dig, der gerne vil have en smuk blomst, der blomstrer hele sommeren igennem, og som kræver en minimal mængde pleje. Med en kalanchoeblomst behøver du nemlig ikke gå på kompromis med det smukke ydre, selvom du ikke er indstillet på at skulle bruge mange timer på at passe og pleje dine blomster i haven. Queen® blomsterne passer sig selv, og du kan i stedet bruge din havetid på afslapning.

Smart og praktisk emballering 

Queen® Outdoor fås i to varianter, som kan pryde din have. Vælg enten en stor outdoor kalanchoe i en potte eller fire små blomster til sammenplantning. Begge variationer fås i smarte og praktiske tasker, der er lige til at tage over skulderen og transportere hjem. Ved brug af taskerne undgår du tilmed jord i bilen. Det har derfor aldrig været nemmere at købe nye blomster til haven, og Queens® Outdoor kalanchoe er derfor et både praktisk og flot valg til din have.


Du finder blandt andet Queen® Outdoor i Plantorama, Bilka og Føtex.


Blomstrer i månedsvis

Alle Queen® Outdoor sorter er gennemtestede, og de kan derfor modstå alle afskygninger af et klassisk dansk sommervejr, lige fra regn, blæst og skygge, til fuld sol og tørke. Hvis du planter dine Queen® Outdoor kalanchoe ud i begyndelsen af maj, vil de blomstre til den første frost sætter ind. Det giver dig mulighed for at nyde dine blomster igennem en hel sæson. Du bliver dermed fri for at skulle plante dine blomster om i løbet af året, fordi de visner og går til. Queen® Outdoor kalanchoe er nemlig i fuldt flor det meste af året.ForårSommerEfterår

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--