da se en de tr

 
Skab en magisk nytårsaften med smukke nytårsdekorationer

Skal du være vært for årets nytårsfest? I så fald er der god anledning til at pynte hjemmet flot og festligt op til årets sidste aften. Nytåret må gerne være strømlinet, cool og stilfuldt på den festlige og indbydende måde, som får dine gæster til at føle sig værdsatte. Hvis du gerne vil pynte dit hjem stilfuldt op nytårsaften, kan du med fordel vælge flotte blomsterdekorationer fra Queen®. Du kan for eksempel vælge rene, hvide blomster, der giver et eksklusivt og stilrent look. Du kan vælge at matche de hvide blomster med et strejf af sølv, som for eksempel kan komme til udtryk i servietter, serpentiner og konfetti. Du kan også vælge en mere sprælsk Queen® blomst i en smuk pink farve, som giver et mere livligt udtryk i den mørke tid. I bund og grund udgør blomster i alle farver en smuk nytårsbuket. Det vigtigste er blot, at du vælger et farvetema og holder dig til det. På den måde opnår du en gennemgående stil i din nytårspynt, som går igen i nytårsbuketten, nytårsdekorationen, og den resterende pynt.


Uanset hvilken farve, du foretrækker, giver friske blomster nytårsbordet et dejligt udtryk. De står i fin kontrast til de levende lys og mørket udenfor, og de vidner om, at nytåret er en festlig begivenhed, som er værd at fejre. Når du og dine gæster skåler det nye år velkommen, og nyder hinandens selskab og den gode mad, er Queen® blomsterne prikket over i’et på den aften, du uden tvivl har gjort dig umage med. Desuden kan du nyde blomsterne flere uger ind i det nye år. Queen® buketter holder sig nemlig friske og flotte i minimum 3 uger, og ofte endnu længere end det. De smukke blomster spreder derfor ikke kun glæde nytårsaften, men også et godt stykke ind i januar.

Smukt nytårsbord med blomster

Nytårsbordet skal gerne være smukt, festligt, og måske endda en smule dekadent. For at opnå sådant et udtryk, kan du bruge afklippede Queen® blomster som kuvertpynt. For eksempel kan du placere blomsten på servietten som en lille, elegant detalje, som dine gæster sikkert vil elske. Du kan med fordel opbevare de afklippede blomster i en lille vase, indtil du dækker op til nytår. Herefter kan de små fine blomsterdekorationer sagtens ligge på bordet hele aftenen og natten, uden at blive slatne og triste. Vil du gøre lidt ekstra ud af din nytårsdekoration, kan du binde en fin sløjfe om blomsterne, der matcher i farven.

Enkelt bordpynt

Vil du gerne pynte dit nytårsbord med smuk og enkel bordpynt, kan du stille afskårne Queen® blomster i elegante, høje flasker eller vaser, og lade dem pynte helt enkelt på nytårsbordet. Hvis du gerne vil have en lidt kraftigere nytårsbuket, kan du vælge at samle blomsterne i små klynger. Kun fantasien sætter grænser, både hvad angår den eller de farver, du vælger din nytårsbuket skal have, og hvor fremtrædende buketten skal være. De elegante blomster i vaser matcher de blomster, der agerer kuvertpynt, og det giver dit nytårsbord en flot sammenhæng. Denne sammenhæng kan du videreføre til resten af din fest, for eksempel ved at vælge duge og servietter, som matcher blomsterne.

Giv dine gæster en festlig velkomst

Et glas bobler er en nødvendighed, når nytåret skal fejres. I mange hjem nydes champagnen både som velkomstdrink og til midnat i selskab med kransekagen, og den er derfor en vigtig del af nytårsaften. Når du skal byde dine gæster velkommen med et glas champagne, kan du gøre det på en festlig og anderledes måde. Du kan nemlig fylde en champagnekøler eller en smuk skål med Queen® blomster, og så placere enten én stor, eller flere små champagneflasker mellem blomsterne. Dine gæster vil uden tvivl elske din kreative nytårsdekoration, der fungerer som et festligt og kreativt indslag. Så kan festen begynde!


Til midnat er det igen tid til at stå klar foran tv-skærmen med champagneglas og dem, vi holder af, mens de sidste sekunder af det gamle år løber ud. Når klokken slår 00.00, hoppes, kysses og krammes der ind i det nye år. En festlig og højtidelig aften bliver til nat, og festen kan fortsætte til den lyse morgen. Til midnat, når der igen skal skåles i liflige bobler, kan du sagtens genbruge din nytårsdekoration med Queen® blomster og champagneflasker. For at gøre dekorationen endnu mere festlig, kan du placere den ved siden af kransekagen, som du kan drysse med afklippede Queen® blomster. Således har du en fuldendt nytårsdekoration med både blomster, champagne og kransekage. Så er der kun tilbage, at du og dine gæster lykkeønsker hinanden med det nye år og måske mindes det gamle. Det kan passende gøres til midnat, når I alle er samlet om din imponerende nytårsdekoration. Mens det foregående år for de fleste har budt på både op- og nedture, er der altid god grund til at glæde sig til det kommende år. Med Queen® blomster er du i hvert fald sikker på, at året bliver smukt og blomstrende.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--