da se en de tr

Dekorativ vase med sten

Smukke blomster hører sommeren til, og en flot buket blomster er et must, når du dækker sommerbordet til en dejlig lun sommeraften på terrassen. Uanset, hvilket selskab du skal holde, er det altid en anledning til at sætte blomster på bordet. Du kan sætte en stor smuk buket på bordet eller dele buketten op i mindre buketter. Det fuldender altid borddækningen, hvis du bruger sideskuddene fra buketten til kuvertpynt på tallerkenen.


At pynte bordet med blomster behøver ikke være dyrt eller besværligt, men det vil være det hele værd, når sommerstemningen skal sættes, og her er lavet en nem DIY-guide til en enkelt og elegant sommerbordpynt. Queen® blomster findes i et vælg af smukke sommernuancer, så du kan pynte med lige den farve, der passer til de øvrige farver i din borddækning. Blomsterne holder smukt i sommervarmen, da de naturligt lagrer vand i blade og stilke, og derfor ikke bliver kedelige inden gæsterne ankommer.


Følg vores enkle og hurtige guide til DIY-bordpynt med Queen® blomster her, og få et smukt sommerpyntet bord til at fejre sommeren.

Du skal bruge:


- En Queen® buket eller bundter


- Sten fra stranden, skyllet rene for sand


- En glas vase


- Grønt fra haven


- Lille kniv

Del 1:


Bred din Queen® buket eller dine bundter ud og rens stilkene for sideskud med den lille kniv.


Tag glasvasen og placér de fundne sten i bunden, så de dekorativt dækker bunden af vasen. Fyld vasen med vand og placer stilkene til buketten heri.


Del 2:


Ved at bruge sideskuddene kan du få meget mere ud af din Queen® buket. Tag sideskuddene fra buketten og tilpas længden af stilken til størrelsen, du finder rigtig til tallerkenen. Placer sideskuddet på tallerkenen sammen med et stort grønt blad fra haven eller på servietten, som du ønsker. Grønne blade kan tilføre endnu mere sommer til borddækningen.


Du kan finde mere inspiration til DIY-bordpynt og andre måder at anvende dine Queen® blomster på her.

Find mere DIY-inspiration
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--