da se en de tr

Invitér Queen med til din bryllupsfest

Dit bryllup er en begivenhed, som du formentlig vil huske resten af dit liv. Derfor er det vigtigt, at dagen bliver lige nøjagtig som du gerne vil have den. Det indebærer blandt andet, hvilke blomsterdekorationer du skal vælge til dit bryllup. Derfor har vi her samlet inspiration til, hvordan du vælger bordpynt, kuvertpynt, og brudebuket til din store dag. Både de traditionelle kalanchoe potteplanter og de nye afskårne kalancoe er oplagte valg, når du skal vælge bryllupsblomster. Vores blomster er smukke, yderst holdbare, og nemme at arbejde med. Derfor kan du let anvende dem i blomsterdekorationer, både som kreativt bordpynt, som dekoration i kirken, og til selve brudebuketten.

Queen® blomsterne findes i et væld af farver, og de kan derfor passes ind i ethvert tema. Hvis du gerne vil give dit bryllup en feminin stemning, så gå efter blomster i sarte farver, som for eksempel lyserød, hvid og pink. Blomsterne i disse nuancer komplimenterer yndigt hinanden, og de skaber en elegant og hyggelig stemning. Heldigvis er det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan vælge blomster i lige præcis de farver, der bedst passer til dig og dit bryllup. Hvis du som person er festlig og farverig, kan du overveje at peppe dit bryllup endnu mere op ved at lave blomsterdekorationer af blomster i vidt forskellige farver. Ved at kombinere for eksempel orange, lyserøde, og røde blomster, skaber du en farverig blomsterdekoration, der leder tankerne hen på en lun forårsdag.

Når du skal vælge, hvordan din brudebuket skal se ud, er det som udgangspunkt en god ide at tænke på din egen personlighed. En brudebuket skal nemlig ikke bare være smuk, den skal også passe til dig, og fremhæve hvem du er som person. Her kan du overveje, hvor stor buketten skal være, hvilke farver den skal bestå af, og hvad den skal udstråle.

Bordpynt

Vores blomster står smukt på bryllupsbordet, både i borddekorationer, og som enkelte stilke i slanke vaser. Ved at bruge blomster som bordpynt, opnår du et naturligt og utroligt smukt udtryk. Samtidig undgår du at komme til at fylde bordet op med klodset og voldsomt bordpynt. En nem, elegant, og lidt anderledes måde at anvende blomster som bordpynt på, er ved at lade blomsterhovederne flyde i et fad. Du kan vælge at tilsætte flydelys, for at skabe en endnu mere stemningsfyldt blomsterdekoration til dit bryllup. Selvom denne dekoration er utrolig nem at lave, udstråler den skønhed og elegance, og dine gæster vil uden tvivl elske dit bordpynt, der i al sin enkelthed smukt fuldender dit bryllup.

Kuvertpynt

Kuvertpynt skal være dekorativt, og helst ikke for stort og voldsomt. De små fine blomsterhoveder fra Queen® blomster egner sig perfekt til formålet, og de kan sammensættes i forskellige farver og antal, afhængigt af, hvad du foretrækker. Når du skal holde bryllup er der meget at holde styr på, og især på selve dagen er der meget at gøre for at sørge for, at alt går som det skal. Heldigvis kan du roligt dække bord og pynte op med kuvertpynten dagen før brylluppet, da Queen® blomsterne sagtens kan klare sig et par dage uden vand.

Brudebuket

Brudebuketten er for mange brude en ganske essentiel del af deres bryllup. Derfor er det naturligvis vigtigt, at den er lige nøjagtig så smuk, som de gerne vil have. De afskårne kalanchoe står flot i store buketter, både alene, og i samhørighed med andre blomster. Grundet blomsternes lange holdbarhed, kan buketten bindes flere dage forinden, uden at du risikerer, at den er blevet slatten på din bryllupsdag. Vores store udvalg af kalanchoe i forskellige farver gør, at du kan få en brudebuket lige efter din smag, og en smuk brudebuket er i sandhed prikken over i’et på din store dag.


 

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--