da se en trPlejetips til alle Queen® produkter

Kendetegnende for blomsterne fra Queen® er, at de er meget nemme at have med at gøre. De kræver minimal pleje og vedligeholdelse, og du vil opleve, at de pryder dit hjem i ugevis. Nedenfor finder du beskrivelser af vores 3 forskellige produkter, Queen® potteplanter, Queen® Outdoor og vores unikke produkt Queen® afskårne kalanchoe - buketter med hele 3 ugers blomstringsgaranti.


Gå altid efter Queen® logoet, når du køber kalanchoe. Det er din garant for holdbarhed og kvalitet.

Til shoppen

Queen® kalanchoe

De er ikke bare smukke, klassiske og stilfulde - de er også meget nemme at have med at gøre. De holder i ugevis, skal kun vandes sparsomt. Vi anbefaler vanding én gang om ugen, og du må endelig ikke overvande dem - let udtørring mellem vandingerne er ideelt.
I direkte sollys øges blomsternes farve i intensitet, mens bladene dog kan få et mere rødligt skær. En mørkere placering kan medvirke at blomsternes farve falmer en smule.

Inspirationstips

Queen® Outdoor

Indret dit uderum med farverige planter, der tåler al slags vind og vejr. Blomsterne fra Queen® Outdoor kan stå i sol, skygge, vind, regn og tørke. De breder sig ikke og kan placeres overalt hvor du ønsker liv, farve og stemning. De skal kun vandes sparsomt og let udtørring mellem vandingerne er ideelt. Queen® Outdoor vil blomstre fra foråret og helt til den første frost sætter ind.

Se mere herQueen® afskårne kalanchoe

Queen® afskårne kalanchoe er på samme vis som potteplanterne meget lette at have med at gøre. De har en holdbarhedsgaranti på mindst 3 uger, og holder ofte meget længere end det. Vandet i vasen forbliver klart og lugtfrit i alle ugerne og bør ikke skiftes.


Læs mere her
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--