da se en tr

 

H.M. Dronning Margrethe besøger Knud Jepsen A/S
 

 


Den 7. september 2016 havde Queen® den store fornøjelse af at byde H.M. Dronningen velkommen til vores gartneri Knud Jepsen A/S. Hun blev omgivet med brændende kærlighed - i alle ordets betydninger.

Læs mere her

 

Knud Jepsen a/s vinder igen stor international Entreprenørpris


Vi har netop vundet en fornem international pris og kan nu bryste os af at være "Green Entrepreneur of the Year". Kåringen fandt sted i torsdags ved et stort kåringsshow i Holland. Vi høster dermed endnu engang anerkendelse for vores mange innovative tiltag.

Læs mere her


Knud Jepsen a/s er nu tilkoblet Hammel Fjernvarme

Gartneridrift i drivhuse er som bekendt en energitung procesindustri. Historiske store udsving i olie og gaspriser har direkte påvirket indtjening og i perioder har branchens eksistensgrundlag været truet. Gartneriet Knud Jepsen a/s har derfor altid været langt fremme med energieffektiviseringer for at mindske påvirkning af ”kriseperioder” og afhængighed af et stabilt energimarked. I efteråret 2009 indledte vi derfor et forløb med Hammel Fjernvarme vedrørende tilslutning af fjernvarme.

Læs mere her


Queen® høster fornem pris


Vi har netop ved et fornemt arrangement i Qingdao, Kina, modtaget en ”Bronze Rose” til ”International Grower of the Year” prisuddelingen, og har dermed endnu engang været med til at sætte Danmark på verdenskortet indenfor innovation og udvikling. 


Det er en stor ære at modtage denne pris, og vi er meget stolte og beærede. Denne pris er en stor anerkendelse af vores virksomhed, medarbejdere, genetik, produkter og vores innovation. Den har stor betydning i branchen, og det glæder os at være iblandt verdenseliten.

Organisationen bag prisen, AIPH, begrunder prisen med følgende ord:
Med et stærkt fokus på innovation, har virksomheden udmærket sig i at forbedre og modernisere sine produktionsfaciliteter med henblik på at udvikle nye og førsteklasses produkter i væld af spændende farver og former, som har en lang holdbarhed, ser friske ud i ugevis og er nemme at holde for forbrugeren. 
Juryen roste virksomheden for at være aktiv indenfor produktudvikling og for deres måde at præsentere deres produkter på gennem brug af iøjnefaldende butiksinventar og space management, samt gennem deres deltagelse i nationale salgsfremmende programmer. Gartneriet producerer planter af bedste kvalitet og højeste sociale og miljømæssige standarder.

Street Sampling Aarhus

Smilets by levede i den grad op til navnet.

Se videoen fra Aarhus her

Street Sampling Kbh

Med en fyldt kurv gik turen rundt på Strøget, hvor de gratis blomster vakte stor glæde.


Se videoen fra Kbh her

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--