da se en tr

Knud Jepsen a/s vinder igen stor international Entreprenørpris

Vi har netop vundet en fornem international pris og kan nu bryste os af at være "Green Entrepreneur of the Year". Kåringen fandt sted i torsdags ved et stort kåringsshow i Holland. Vi høster dermed endnu engang anerkendelse for vores mange innovative tiltag.

 

The Green Inspiration Event er et årligt initiativ af Hortibiz i samarbejde med FleuroSelect. Ca. 200 af verdens førende internationale entreprenører indenfor potteplante- og udplantningsindustrien deltog ved dette års store Green Inspiration Event i Holland hvor selve kåringen fandt sted.

”Det er en stor ære at modtage denne pris, og vi er meget stolte og beærede. Denne pris er en særlig anerkendelse af vores virksomhed, medarbejdere, genetik, produkter og vores innovation. Vi er oppe mod et stærkt felt, men vi adskiller os ved at have en fremsynet tilgang til faget. B.la. understøtter vi salget helt ud i butikkerne ved hjælp af vores nytænkende branding- og mediestrategi målrettet slutforbrugeren med brandet Queen. Herudover anvendes op til 20 % af omsætningen i vores R&D afdeling, så jeg er meget stolt af, at disse investeringer anerkendes med denne prestigefyldte pris”. Siger Direktør Frands Jepsen. 

Juryen, der er sammensat af eksperter indenfor potteplanter og udplantning samt repræsentanter fra diverse salgsselskaber, har brugt de seneste 2 måneder på at researche og udvælge de 3 nominerede. Juryen har fremhævet følgende i deres begrundelse for udvælgelsen af Knud Jepsen a/s som vinder: 

  • Klar vision, mission og ambition
  • Professionel marketingsafdeling med en målrettet brandingstrategi omkring brandet Queen
  • Aktiv forbrugermarkedsføring. Slutforbrugeren holdes altid i fokus 
  • Tæt dialog med detailhandlen
  • Involveret i internationale R&D netværk, samt involveret i en lang række af projekter med henblik på at forbedre kvaliteten og styrke bæredygtigheden, ved eksempelvis at reducere brugen af fosfat
  • Konstant søgen efter forbedringer i alle dele af værdikæden 
  • Der sigtes mod at producere bæredygtige planter der også er ethylenresistente og har en lang holdbarhed
  • Innovation ved udvikling af emballage- og displayløsninger

 

Se en video fra eventet her: https://goo.gl/zxvPOJ

     

 


 


 

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--