da se en de trIndendørs vinterhygge
 

Vinteren er over os, og det er tid til for alvor at skrue op for hyggen indenfor. Når du ikke har lyst til at gå udenfor i kulden, er det nemlig tiltrængt med et lunt og rart sted at være. Med vinterbuketter fra Queen® kan du skabe en lille oase i ly for vinterkulden. Planter og blomster er populære i indretningen som aldrig før, og med god grund. Det gør os godt at være omgivet af blomster i den mørke vintertid, og det er en god måde at trække noget af sommerens grønne frodighed med ind i din bolig om vinteren. Med Queen® blomster kan du lave smukke vinterdekorationer i varme og farverige kombinationer, der med garanti vil bidrage til den indendørs hygge.


Der er mange grunde til, at det er gavnligt for dig at fylde dit hjem med fine vinterdekorationer. Vi menneskers energiniveau øges betydeligt, når vi betragter noget smukt, for eksempel blomster. Lidt ekstra energi er særligt kærkommen i vintermånederne, hvor dagslyset er knapt, og kulden bider. Sørg derfor for at placere flotte vinterbuketter rundt omkring i hjemmet.


Ved at mixe og matche dine Queen® blomster med potteskjulere og vaser i forskellige farver, kan du skabe masser af liv og varme i dit hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og en flot og farverig potte eller vase giver din vinterdekoration et personligt udtryk. Vær ikke bange for at sammensætte potter i forskellige farver, størrelser og materialer. Det giver nemlig din indretning karakter, og det står som en fin kontrast til de yndige blomster. Når du skal vælge blomster, så slå dig løs, og gå efter den farve, du bedst kan lide. En sart hvid Queen® blomst komplimenterer smukt vintervejret udenfor, mens en dyb rød eller orange blomst bringer dit hjem varme og hygge.

Kreativitet

Med dine Queen® blomster kan du lave kreative vinterbuketter, som giver dine vaser nyt liv. Du kan vælge at klippe stilke af din Queen® blomst, som du placerer rundt omkring i hjemmet i flotte, farverige vaser. Således møder du et strejf af forår og sommer, når du går rundt derhjemme. Hvis du har en stor vase, kan du placere hele potten med din Queen® blomst i den, og på den måde skabe en lidt anderledes vinterdekoration, der holder sig frisk i ugevis. Lad dig inspirere af Queens® store udvalg af blomster i alverdens farver, der kan varme ethvert vinterkoldt hjem op og skabe hygge.

Plejetips til dine Queen® Flowers

Queen® Flowers holder i ugevis, skal kun vandes sparsomt og kan styles til enhver lejlighed! Få flere plejetips via linket nedenfor.

Se mere her!
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--