da se en de trFå en kreativ og blomstrende påske med påskeblomster fra Queen®

Påsken står for døren, og den hyggelige højtid er en god anledning til at kaste sig ud i kreative påskesysler og masser af blomsterhygge. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan du dækker et flot blomstrende bord til påskens mange middage og frokoster. Vi guider dig desuden på vej, hvis du har mod på at give dig i kast med små hyggelige påskedekorationer. I vores webshop kan du finde smukke påskebuketter, der blomstrer flot i minimum 3 uger, og ofte meget længere.


Når du pynter hjemmet op til påske, er det en kærkommen lejlighed til at bringe foråret indenfor. Det kan du gøre ved hjælp af vores smukke påskebuketter, der flot pryder ethvert påskebord. Du kan også lære at lave de fineste påskedekorationer, der ikke alene ser smukke ud, men som også dufter dejligt af forår, varme og sol. Påsken er forårets fest, og du kan derfor med god grund invitere gæster til påskehygge eller påskefrokost, og overraske dem med et smukt og blomstrende påskebord. Påsken byder nemlig på helligdage og forhåbentlig mildt forårsvejr, så det er oplagt at pynte dit hjem op med flotte påskedekorationer af Queen® blomster. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og selv hvis forårsvejret lader vente på sig, kan du skabe en skøn påskestemning indendørs med påskedekorationer i friske påskefarver.


Påsken er en højtid, præget af traditioner. Udover, at vi giver hinanden påskeæg af chokolade, gækkebreve, og inviterer hinanden på påskefrokoster med lam, æg og snaps i lange baner, er blomster også en vigtig del af påskens traditioner. En frisk påskebuket eller en yndig påskedekoration er en oplagt værtindegave. Desuden er gule påskeblomster uundværlige, når du selv skal gøre dit hjem påskeklar. I påsken er det tid til at samles med familien og nyde fridagene og foråret, og de smukke påskeblomster fra Queen® sætter prikket over i’et på påsken.

Smukt påskebord

Skal du dække et smukt bord til påskefrokosten? Som påskedekoration kan du placere en afklippet Queen® blomst i servietten som en lille, elegant detalje. Du kan også putte blomsten i en lille vase, som pynter fint på påskebordet. Især de yndige gule Queen® blomster skaber god påskestemning. Med små påskedekorationer som disse, kan du fuldende et smukt dækket bord. Vil du være komplet gennemført, kan du vælge servietter i friske gule nuancer, som komplimenterer dine blomster. Ligeledes kan du pynte bordet med påskedekorationer i form af påskeæg, påskekyllinger og påskeharer. Det giver dit påskebord et idyllisk udseende.

Søde potteskjulere til påskeblomster

Lad dine Queen® påskeblomster få selskab af søde påskepotteskjulere. Du kan med fordel vælge en gul blomst, som giver den helt rigtige påskestemning. 

Påskebuket

Til et flot påskebord hører uden tvivl en smuk påskebuket. Hvad end du foretrækker en påskebuket i friske gule påskefarver, eller en mere traditionel buket i lyserød, rød eller hvid, kan du her hos Queen® finde hvad du søger. I vores webshop finder du nemlig et stort udvalg af smukke påskebuketter. Vores blomster er utrolig holdbare, og derfor giver vi blomstringsgaranti på hele 3 uger. Ofte holder vores blomster dog endnu længere end det. Vi sender dine påskeblomster lige til døren, så du slipper for at skulle ud at købe blomster, midt i klargøringen af årets påskefrokost.

Til shoppen

 

En personlig påskedekoration

Skal du til påskefrokost og mangler inspiration til værtindegaven eller påskepynt hos dig selv? Så har vi lavet en DIY guide til hvordan du laver en smuk og personlig påskedekoration.

Se DIY guide
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--