da se en de trSmukkere blomster, ganske enkelt ...

Queen® er smukke og holdbare afskårne blomster og potteplanter af kalanchoe, som fås i et væld af farver. Blomsterne er dansk producerede og forfinede siden 1939, og de er kendt for deres smukke ydre og deres lange holdbarhed. Queen® er verdens største producent af kalanchoe, og blomsterne kommer fra et prisvindende gartneri, der er anerkendt verden over. Queen® blomster er derfor på mange måder et ideelt valg, hvis du gerne vil give din mor smukke blomster på Mors Dag. Læs med her på siden, og få inspiration og DIY-guides til en dejlig Mors Dag med fine blomster.

Læs mere om vores historie her

Forkæl din mor med blomster på Mors Dag

I Danmark fejrer vi altid Mors Dag den anden søndag i maj. Næste Mors Dag falder derfor den 12. maj 2019. Vi elsker vores mødre, og derfor skal de forkæles lidt ekstra på denne særlige dag. Glæd din mor på Mors Dag med en smuk buket blomster, der med garanti vil pynte flot i hendes hjem i ugevis. Med en smuk buket fra Queen® kan du vise din mor, hvor meget du værdsætter hende. Vores store udvalg af blomster i talrige farvekombinationer sikrer dig, at du uden tvivl kan finde en flot buket, i lige nøjagtig din mors yndlingsfarve.


Find smukke blomster til din mor via linket nedenfor.

Til shoppen

Vi leverer lige til døren

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde tid til at købe blomster til din mor på Mors Dag. Hos Queen® kan du nemlig købe din Mors Dag-buket online og få den leveret direkte til din egen, eller din mors adresse. Vi leverer lige til døren i flot gaveindpakket cellofan i fugtbevarende emballage. Queen® afskårne blomster er en revolutionerende nyhed inden for afskårne blomster, der allerede har vakt opsigt verden over og vundet flere priser. Blomsternes unikke holdbarhed gør, at din mor kan have glæde af sine blomster i minimum tre uger, og ofte endnu længere end det.


Køb din buket til Mors Dag via linket nedenfor.

Køb

Buket til Mors Dag

Hvis du virkelig vil forkæle din mor på Mors Dag med en personlig og smuk buket blomster, så er der hjælp at hente her. Vi har nemlig lavet en DIY-guide, hvor du kan lære, hvordan du nemt laver en personlig gave med vores blomster. Hvis du vælger at lave en personlig buket til din mor på Mors Dag, vil det uden tvivl gøre ekstra stort indtryk og gøre din mor glad. Det er ganske enkelt at sammensætte en personlig buket, som du kan forære mor. Det eneste, du skal bruge er en Queen® buket, to forskellige slags papir, og en smule snor.


Se mere via linket nedenfor.

Se DIY guide

Giv en smuk Queen® buket til mors dag

På Mors Dag spreder du glæde, hvis du giver din mor en smuk og personlig buket blomster. Et hjemmelavet kort med en kærlig hilsen er prikken over i’et, og så er det tilmed nemt at lave. For at lave kortet, klipper du en hjerteform af et stykke papir. Vælg gerne papir med flot og farverigt mønster på, som passer til farverne på din buket. Skriv dernæst en hilsen på indersiden af kortet, og fold herefter papiret sammen som en konvolut. Kortet kan du til sidst binde på buketten.


Se mere i vores DIY guide via linket nedenfor.

Se DIY guide
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--